Før du går videre...

Vil vi informere at vi bruker førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler samt andre sporingsteknologier fra tredjepartsutgivere for å gi deg den fulle funksjonaliteten til nettstedet vårt, for å tilpasse brukeropplevelsen din, utføre analyser og levere personlig annonsering på våre nettsteder, apper og nyhetsbrev på tvers av internett og via sosiale medieplattformer. Derfor samler vi inn informasjon om brukeren, nettlesermønster og enheten. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller avslå dette. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet.

Les mer om vår personvernserklæring her.
Mainstage

Kjartan Lauritzen

Kjartan Lauritzen helt til topps med Badebussen! Kongen av Balestrand er nå kongen av Badeland.

Med over 10 millioner avspillinger på Spotify har du helt sikkert hørt «Ikkje lov til å danse med tissen ute». Partysangen er Norges mest avspilte låt og lå helt på topp i over 13 uker. 

Helt uten noen majorlabel i ryggen bygget Kjartan Lauritzen seg opp til å bli Norges nye rap-superhelt med tidligere låter som «Havana», «Fredag» og «Nyte D».

I dag er han en av landets mest innflytelsesrike artister og har blitt kåret til «Årets live artist» to ganger av P3 Gull.

 

Kjartan er kjent for sin autentisitet og hjertevarme, og hans musikk har en unik evne til å røre sjelene til lyttere.  

Så det er bare å glede seg til en uforglemmelig opplevelse når selve partylåten «Badebussen» spilles på stranda.