Før du går videre...

Vil vi informere at vi bruker førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler samt andre sporingsteknologier fra tredjepartsutgivere for å gi deg den fulle funksjonaliteten til nettstedet vårt, for å tilpasse brukeropplevelsen din, utføre analyser og levere personlig annonsering på våre nettsteder, apper og nyhetsbrev på tvers av internett og via sosiale medieplattformer. Derfor samler vi inn informasjon om brukeren, nettlesermønster og enheten. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller avslå dette. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet.

Les mer om vår personvernserklæring her.

Pool party og badeland inkludert!

Kjøp billett

En stor nyhet for 2023 er at inngang til badelandet Aquarama som vi gjør om til et tropisk paradis med både DJs, pool party, skumparty, vannskliemesterskap, hopp, stuping og andre vannleker er inkludert i billetten til Palmesus Junior!

Aquarama er i utgangspunktet noe helt spesielt med tusenvis av innendørs kvadratmeter fylt med vannsklier, varmtvannsbasseng, boblebad, bølgebasseng, idrettsbasseng, hinderløyper, stupetårn, klatrebasseng og mye mer. Men under Palmesus Junior blir det ekstra kult når badelandet også blir arena for DJs, pool party for barn og unge, vannskliemesterskap, konkurranser, skumparty, kiosk og kanskje til og med litt ekstra spektakulær dødsing fra 10-meteren!