Ved å klikke på "Godta", godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Om Palmesus Junior

Palmesus gjentar suksessen! Det blir Palmesus Junior på Bystranda i Kristiansand også neste sommer! Norges største strandfest for barn og unge har kommet for å bli.

- Vi har mottatt utallige henvendelser fra barn og voksne om at de ønsker Palmesus Junior tilbake og det er utrolig gøy å endelig kunne bekrefte at det nå skjer, sier festsjef Leif Fosselie.

Torsdag 29. juni fylles Bystranda med en rekke store artister, underholdning, aktiviteter og strandleker og hele familien er invitert! Palmesus åpner dermed igjen dørene til det mest spektakulære og påkostede festivalområdet noensinne slik at også de under 18 år kan få sin egen strandfest. Nytt av året er at inngang til badelandet Aquarama, med blant annet pool party, skumparty, vannsklier og stupetårn blir inkludert i billetten. I tillegg bygges Norges største tivoli i Tresse med et helt splitter nytt gigantisk pariserhjul og nok attraksjoner til å totalt sett skape tidenes drømmedag for barn og unge. Kapasiteten blir 10 000 glade barn med familier.

- Det er utrolig moro å igjen kunne tilby en skikkelig stor strandfest også for barn, ungdom, foreldre, onkler, tanter og besteforeldre i Kristiansand! Denne dagen ønsker vi å skape en strandfest som virkelig tar barn og unge på alvor og som ikke står noe tilbake for store festivalopplevelser normalt forbeholdt oss voksne, sier Leif Fosselie i Palmesus.