Før du går videre...

Vil vi informere at vi bruker førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler samt andre sporingsteknologier fra tredjepartsutgivere for å gi deg den fulle funksjonaliteten til nettstedet vårt, for å tilpasse brukeropplevelsen din, utføre analyser og levere personlig annonsering på våre nettsteder, apper og nyhetsbrev på tvers av internett og via sosiale medieplattformer. Derfor samler vi inn informasjon om brukeren, nettlesermønster og enheten. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller avslå dette. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet.

Les mer om vår personvernserklæring her.
Mainstage

NRK Supershow + Bli Me

NRK Super-Show kommer til Palmesus Junior!

Gjør deg klar for tidenes underholdning!

Denne gangen kan du nemlig få oppleve NRK Super sitt magiske show live på Palmesus Junior.

Dette fantastiske showet utfordrer sansene, og har et spesielt fokus på å utforske spennende lyder. Publikum får ta del i konkurranser, quiz, sang og dans.

Men det stopper ikke der - showet har også en hemmelig ingrediens: Daidalos sin fryktløse slimstraff.

Vil noen våge å ta utfordringen, eller vil de unngå Daidalos sin nådeløse straff?

Fantorangen vil også være til stede for å glede, overraske og spre latter blant alle festivalgjestene i ekte Fantorangen-stil.

NRK Super vil være en av høydepunktene for de aller minste på Palmesus Junior neste år, så dette er en opplevelse som hele familien kan glede seg til.

Vi garanterer en opplevelse full av dans, sang og latter, fylt med glede og ren magi for hele familien!