Ved å klikke på "Godta", godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Aktiviteter, tivoli, badeland, burgere og iskrem

Palmesus Junior vil ha et tilbud for alle, og programmet utformes etter samme oppskrift som den originale strandfesten for voksne. Tidlig på dagen er programmet tilpasset de minste med leker, overraskelser, tivoli, badeland, vannsport, bading, iskrem, cheeseburgere pool party og underholding fra scenene.

Utover ettermiddagen og kvelden starter de store artistene på hovedscenen og stemningen stiger frem til det hele avsluttes i en eksplosiv finale – akkurat som på selve Palmesus!  

Vi kan tilby fotballbane og trampoline foran Cupra-stage, opptreden og circus, barnas øy med vannaktiviteter, ballongdyr og ansiktsmaling, og mye mer.  

Vi ønsker at alle barn og familier skal ha en fantastisk dag på Palmesus Junior. Derfor legger vi til rette for en super morsom dag med aktiviteter på stranda. Ta med deg godt humør og kamera for å dokumentere dine barns drømmedag!