Ved å klikke på "Godta", godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
MAIN STAGE

ALAN WALKER

ALAN WALKER er en av verdens største DJs med 115 millioner følgere i sosiale medier, 9 milliarder Youtube-visninger og mer enn sjokkerende 50 milliarder streams. Internasjonalt er han dermed langt større enn sin kollega og bysbror Kygo selv om mange i Norge tror det der motsatt.

Med egenskrevet musikk med svært sterke budskap har Walker opparbeidet seg et enormt og lojalt publikum. Helt fra hans debutsingel Faded som oppnådde hele 1,7 milliarder streams på Spotify og 3,4 milliarder visninger på Youtube har Alan Walker stadig tatt nye steg mot å bli en global superstjerne. Han har jobbet med Coldplay, Bruno Mars og Sia og det er nesten umulig å ikke ha hørt og nynnet med til hits som Alone, Darkside, Faded og Issues. Tross sin unge alder har han allerede headlinet over 600 festivaler, blant annet Tomorrowland og Coachella og 29. juni headliner han Palmesus Junior for 10 000 smilende barn og unge med familier.