Før du går videre...

Vil vi informere at vi bruker førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler samt andre sporingsteknologier fra tredjepartsutgivere for å gi deg den fulle funksjonaliteten til nettstedet vårt, for å tilpasse brukeropplevelsen din, utføre analyser og levere personlig annonsering på våre nettsteder, apper og nyhetsbrev på tvers av internett og via sosiale medieplattformer. Derfor samler vi inn informasjon om brukeren, nettlesermønster og enheten. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller avslå dette. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet.

Les mer om vår personvernserklæring her.

Ballinciaga

BALLIN til Palmesus Junior!

Ballinciaga har raskt blitt et ikonisk navn og har tatt den norske musikkscenen med storm siden de slo igjennom med låten «Loud Luxury»i 2021.

Med utallige priser og nominasjoner har Ballin solidifisert seg som en av Norges mest ettertraktede artister. 

 

I 2022 bemerket de seg som Norges mest streamet artist med låten «Dans på bordet» og slo Norges rekord med hele åtte låter samtidig på «Top 50-listen».

Nå har trioen tatt over alt som heter topplasseringer på streaming-tjenester og radiokanaler med sin kompromissløse musikk. 

 

De tre maskerte ikonene har fanget hjertene til fans i alle aldre med sine fengende tekster og energiske scenetilværelse på arrangementer og festivaler over hele landet. 

Nå er de klare til å vekke stranda til liv med sine hitlåter!

Så gjør deg klar til å danse og synge, når de tre rosa maskene tar over scenen på Bystranda.