Før du går videre...

Vil vi informere at vi bruker førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler samt andre sporingsteknologier fra tredjepartsutgivere for å gi deg den fulle funksjonaliteten til nettstedet vårt, for å tilpasse brukeropplevelsen din, utføre analyser og levere personlig annonsering på våre nettsteder, apper og nyhetsbrev på tvers av internett og via sosiale medieplattformer. Derfor samler vi inn informasjon om brukeren, nettlesermønster og enheten. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller avslå dette. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet.

Les mer om vår personvernserklæring her.
MAIN STAGE

CAPOW X 2G

CAPOW x 2G ble oppdaget gjennom Snapchat og TikTok og i sommer toppet guttene Bruno (12) og Imanuel (14) selveste VG-lista!

På Palmesus Junior blir det garantert stemning når hittene «Sør-Afrika» og «31 etasje» dundrer ut fra hovedscenen på Palmesus som med sine 530 kvadratmeter LED-skjerm er hakket større enn mobilskjermene guttene først ble kjent gjennom. Vi gleder oss og det vet vi mange i publikum også gjør!