Før du går videre...

Vil vi informere at vi bruker førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler samt andre sporingsteknologier fra tredjepartsutgivere for å gi deg den fulle funksjonaliteten til nettstedet vårt, for å tilpasse brukeropplevelsen din, utføre analyser og levere personlig annonsering på våre nettsteder, apper og nyhetsbrev på tvers av internett og via sosiale medieplattformer. Derfor samler vi inn informasjon om brukeren, nettlesermønster og enheten. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller avslå dette. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet.

Les mer om vår personvernserklæring her.

EmmA

eMMa gjentar suksessen og kommer til Palmesus Junior!

Emma, den talentfulle 15 år gamle artisten og lillesøsteren til popduoen Marcus & Martinus, har rask etablert seg som et sjerneskudd på Norges musikkscene!

Nylig kunngjorde hun sin aller første solokonsert på Parkteateret, og billettene ble revet bort på rekordtid!

Som en tidligere barnestjerne har Emma oppnådd betydelig suksess med hits som "Fått deg på hjernen," "Happy," "Engler i sne," og "Million." Disse låtene alene har samlet imponerende 75 millioner strømminger på tvers av digitale plattformer. Hennes musikk har berørt publikum i alle aldre og har ført til en dedikert følgerskare som strekker seg langt utenfor Norges grenser.

Denne sommeren har både nye og trofaste fans kunnet oppleve Emmas nye musikk på arrangementer som Piknik i Parken, VG-lista, Topp 40 og Norway Cup.

Hennes karriere som artist har så vidt begynt, og det er ingen tvil om at eMMa har en lys fremtid i musikkbransjen.

Emma har nå trådt inn i ungdomslivet, og publikum vil snart få oppleve en mer moden, erfaren, og ærlig side av denne fremadstormende popartisten. Gjennom hennes kommende låter vil hun utforske temaer som oppvekst og ung kjærlighet, og du kan være vitne til dette på selveste Bystranda i Kristiansand.

Palmesus Junior 2024 gir deg muligheten til å oppleve Emma live og bli en del av hennes musikalske reise.