Ved å klikke på "Godta", godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
MAIN STAGE

FREDDY KALAS

FREDDY KALAS trenger ingen større introduksjon etter å ha underholdt nordmenn som er glad i å ha det moro i mange år. Den selverklærte «Sjefen for Fest» har en visjon om å spre glede gjennom sin musikk. Allerede før debuten i 2014 hadde han vært spilt flere millioner ganger som sterk bidragsyter på Broilers låter «Vannski», «Afterski» og «Bonski».

Men han ble først hele Norges Freddy Kalas med låtene «Jovial», «Pinne for Landet» og «Vibber». Hele landet ble ekstra godt kjent med artisten da han deltok i siste sesong av «Hver gang vi møtes» på TV2. Her fikk man se en litt annen side av Fredrik Auke som viser at det bor langt mer i mannen enn fest og moro. Han er også svært kjent blant målgruppen for Palmesus Junior som frontfigur for NRKs vennskapskampanje BlimE og vi gleder oss enormt mye over at Freddy kommer til Bystranda i sommer!