Før du går videre...

Vil vi informere at vi bruker førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler samt andre sporingsteknologier fra tredjepartsutgivere for å gi deg den fulle funksjonaliteten til nettstedet vårt, for å tilpasse brukeropplevelsen din, utføre analyser og levere personlig annonsering på våre nettsteder, apper og nyhetsbrev på tvers av internett og via sosiale medieplattformer. Derfor samler vi inn informasjon om brukeren, nettlesermønster og enheten. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller avslå dette. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet.

Les mer om vår personvernserklæring her.
MAIN STAGE

FREDDY KALAS

FREDDY KALAS trenger ingen større introduksjon etter å ha underholdt nordmenn som er glad i å ha det moro i mange år. Den selverklærte «Sjefen for Fest» har en visjon om å spre glede gjennom sin musikk. Allerede før debuten i 2014 hadde han vært spilt flere millioner ganger som sterk bidragsyter på Broilers låter «Vannski», «Afterski» og «Bonski».

Men han ble først hele Norges Freddy Kalas med låtene «Jovial», «Pinne for Landet» og «Vibber». Hele landet ble ekstra godt kjent med artisten da han deltok i siste sesong av «Hver gang vi møtes» på TV2. Her fikk man se en litt annen side av Fredrik Auke som viser at det bor langt mer i mannen enn fest og moro. Han er også svært kjent blant målgruppen for Palmesus Junior som frontfigur for NRKs vennskapskampanje BlimE og vi gleder oss enormt mye over at Freddy kommer til Bystranda i sommer!