Før du går videre...

Vil vi informere at vi bruker førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler samt andre sporingsteknologier fra tredjepartsutgivere for å gi deg den fulle funksjonaliteten til nettstedet vårt, for å tilpasse brukeropplevelsen din, utføre analyser og levere personlig annonsering på våre nettsteder, apper og nyhetsbrev på tvers av internett og via sosiale medieplattformer. Derfor samler vi inn informasjon om brukeren, nettlesermønster og enheten. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller avslå dette. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet.

Les mer om vår personvernserklæring her.
MAIN STAGE

KUDOS

Palmesus Junior kunngjør to nye, fantastiske tillegg til sin allerede imponerende artistoppstilling: Golfklubb og Kudos!

Det er med stor glede vi kan meddele at Palmesus Junior vil bli rystet av energien og talentet til Golfklubb og Kudos.

Disse to fremragende artistene vil sørge for at Palmesus Junior blir et uforglemmelig musikalskeventyr for våre unge festivalgjengere.

Golfklubb er kjent for sin energiske og fengende musikk som fanger oppmerksomheten til publikum.

 

Begge artistene har allerede opparbeidet seg et rykte for å levere spektakulære live-opptredener og sette fyr på scenen med sin energi og karisma.

Deres tilstedeværelse på Palmesus Junior vil sørge for en uforglemmelig festivalopplevelse som vil etterlate publikum i ren begeistring.