Før du går videre...

Vil vi informere at vi bruker førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler samt andre sporingsteknologier fra tredjepartsutgivere for å gi deg den fulle funksjonaliteten til nettstedet vårt, for å tilpasse brukeropplevelsen din, utføre analyser og levere personlig annonsering på våre nettsteder, apper og nyhetsbrev på tvers av internett og via sosiale medieplattformer. Derfor samler vi inn informasjon om brukeren, nettlesermønster og enheten. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller avslå dette. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet.

Les mer om vår personvernserklæring her.
MAIN STAGE

MARSTEIN

MARSTEIN ble et stort navn i Norge i 2020 som en del av rapgruppen UNDERGRUNN. Med låter som «Italia» og «Peroni & Perignon» oppnådde gruppa stor suksess og ble nominert til 5 Spellemanspriser og 2 P3 Gull.

Derfra har et gått slag i slag og i 2022 debuterte Jo Almaas Marstein med EP-en «Medici Marstein» og rapperen gikk rett til topps på den norske singellisten med hitlåten «Frida Kahlo». Torsdag 29. juni står den unge rapperen på hovedscenen på Palmesus Junior og dagen etterpå spiller han på voksenutgaven av strandfesten.