Før du går videre...

Vil vi informere at vi bruker førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler samt andre sporingsteknologier fra tredjepartsutgivere for å gi deg den fulle funksjonaliteten til nettstedet vårt, for å tilpasse brukeropplevelsen din, utføre analyser og levere personlig annonsering på våre nettsteder, apper og nyhetsbrev på tvers av internett og via sosiale medieplattformer. Derfor samler vi inn informasjon om brukeren, nettlesermønster og enheten. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller avslå dette. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet.

Les mer om vår personvernserklæring her.

Paw Patrol

Paw Patrol er på vei til Palmesus Junior!

Den utrolig populære superhelt serien har blitt en stor hit og har tatt barn og unge med storm.

Og nå er den modige gjengen fra Adventure Bay på vei til Palmesus Junior med et spektakulært show som hele familien kommer til å elske.

Alle barna vil også få muligheten til å møte de personlig på en "Meet & Greet", hvor de får sjansen til å ta bilder med superheltene.

Paw Patrol er kjent over hele verden for sin enestående innsats i å redde dagen. Ryder, den unge gutten er både sjefen og vennen til den heltemodige gjengen som består av de tøffe valpene Marshall, Chasem Rocky, Zuma, Everest og Skye.

Hver av valpene har sin egen unike personlighet og imponerende ferdigheter som de bruker for å løse utfordringene.

Nå har du sjansen til å møte Paw Patrol live på Palmesus Junior. Ryder, Marshall og Chase vil presentere et show som er fullpakket med spennende aktiviteter, fengende musikk og interaktive øyeblikk som vil glede barn i alle aldre.