Før du går videre...

Vil vi informere at vi bruker førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler samt andre sporingsteknologier fra tredjepartsutgivere for å gi deg den fulle funksjonaliteten til nettstedet vårt, for å tilpasse brukeropplevelsen din, utføre analyser og levere personlig annonsering på våre nettsteder, apper og nyhetsbrev på tvers av internett og via sosiale medieplattformer. Derfor samler vi inn informasjon om brukeren, nettlesermønster og enheten. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller avslå dette. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet.

Les mer om vår personvernserklæring her.

Tix

Tix, Norges største popkonge med flest streams, flest nummer 1-hits og både den mest omtalte og elskede artisten er klar for Palmesus Junior.

Andreas Haukeland kan smykke seg med titler som «Årets Spellemann», MGP-vinner, Bestselgende forfatter, internasjonal låtskriver og ikke mist, forbilde fortitusener av barn og ungdom.

Med hele 10 låter innom førsteplassen på norske hitlister har Tix´s musikk inspirert fans på tvers av generasjoner!

Hits som «Ut av Mørket», «Karantenene» og «Jeg vil ikke leve» har rørt fans til tårer. Og med sin unike scenepersonlighet og ærlige tekster har han vunnet hjertene til et helt land.

Torsdag 4. juli er han klar til å lage en musikalsk fest uten sidestykke på Bystranda i Kristiansand.