Før du går videre...

Vil vi informere at vi bruker førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler samt andre sporingsteknologier fra tredjepartsutgivere for å gi deg den fulle funksjonaliteten til nettstedet vårt, for å tilpasse brukeropplevelsen din, utføre analyser og levere personlig annonsering på våre nettsteder, apper og nyhetsbrev på tvers av internett og via sosiale medieplattformer. Derfor samler vi inn informasjon om brukeren, nettlesermønster og enheten. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller avslå dette. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet.

Les mer om vår personvernserklæring her.

AKTIVITETER FOR STORE OG SMÅ

AKTIVITETER FOR STORE OG SMÅ

Vi har gleden å ønske deg velkommen til Norges største strandfest for barn, ungdom, foreldre og besteforeldre!

Fantastiske artister

Artistene byr på en variert og storartet konsertdag med noe for alle! I 2022 skapte store artister som Matoma, Marcus & Martinus, Tix, Emma, Ramón, Josefine og Oskar herlig sommerstemning på Bystranda. Neste sommer kommer det nye artister og i kjent Palmesus-stil ønsker vi å overgå både fjoråret og publikums forventninger.

Artistene tilpasses for at alle skal kunne se det de måtte ønske. Tidlig på dagen vil det komme noe for de minste, mens på ettermiddagen og kvelden starter de store artistene på hovedscenen og stemningen stiger frem til det hele sluttes i en eksplosiv finale – akkurat som på selve Palmesus!

Artistene slippes snart, mens billettene til Palmesus Junior legges ut allerede fredag kl 10.00.

Norges største pariserhjul kommer til Junior

Palmesus Junior vil ha et tilbud for alle, og programmet utformes så det skal passe for alle i familien. Tidlig på dagen er programmet tilpasset de minste med strandleker som gjennomføres av våre fantastiske Junior-ambasadører.

Fjorårets suksess med ballongaktvitet og ansiktsmaling vil selvsagt være å se i 2023, mens Hennig Olsen kommer til å servere iskrem for å kjøle deg ned på den varme sommerdagen.

Lunds Tivoli kommer i kjent stil til Kristiansand under Palmesus og i år tar de med seg Norgeshistoriens største pariserhjul til Tresse. Når du er på toppen her vil du ikke bare se over hele strandområdet, men du vil være på det nest høyeste punktet som er mulig i Kristiansand sentrum. Eneste stedet som er høyere vil være Caledonien Hotell.
I tillegg til pariserhjul vil det komme kjente og kjære aktiviter på tivoliet. Det er bare å glede seg!

Aquarama Badeland - inkludert i prisen! 

Fjorårets suksess med Aguarama Badeland, hvor vi transformerte badelandet om til Palmesus Junior Pool Party, kommer tilbake! 

Her blir det vannsport, stupetårn, vannsklie, skumparty og musikk i kjent Palmesus ånd.
Nytt av året er at dette er inkludert i billetten så her er det bare å pakke med seg ekstra badebukse og gjøre seg klar til vannlek!

Og kanskje kommer Aqua Lama i år og? 

Gode partnere

Palmesus har fått med seg McDonald´s, Nordea og Hennig-Olsen Is som hovedpartnere, i tillegg til navnte Aquarama og Lunds Tivoli som samarbeidspartnere. I felleskap med Palmesus vil alle disse sørge for et unikt innhold gjennom en dag og kveld som forhåpentligvis skaper evigvarende gode minner for tusenvis av barn og unge.

Arrangementet er rusfritt og harfri aldersgrense. Billettene slippes fredag kl 10.00 hos Ticketmaster.

Følg oss på Facebook for å sikre deg siste nytt fra Palmesus Junior.

No items found.