Før du går videre...

Vil vi informere at vi bruker førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler samt andre sporingsteknologier fra tredjepartsutgivere for å gi deg den fulle funksjonaliteten til nettstedet vårt, for å tilpasse brukeropplevelsen din, utføre analyser og levere personlig annonsering på våre nettsteder, apper og nyhetsbrev på tvers av internett og via sosiale medieplattformer. Derfor samler vi inn informasjon om brukeren, nettlesermønster og enheten. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller avslå dette. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet.

Les mer om vår personvernserklæring her.

Alessandra Mele kommer til Palmesus Junior 2023!

Alessandra Mele kommer til Palmesus Junior 2023!

Som en av Norges mest talentfulle og sjarmerende artister har Alessandra raskt etablert seg som en superstjerne på den norske musikkscenen.

Hun ble først kjent for det norske publikummet da hun deltok på The Voice i 2022. Men det eksploderte da hun deltok på Melodi Grand Prix og vant hele konkurransen med sin sang «Queen of Kings» med over 25 millioner streams!

I mai skal hun representere Norge i Eurovision Song Contest i Liverpool før hun kommer til selveste Palmesus Junior 2023.

Med sine fengende låter og fantastiske stemme vil hun sørge for at hele stranda vil danse og synge med! Så det er Ingen tvil om at dette blir et uforglemmelig øyeblikk du bare må få med deg!

No items found.