Før du går videre...

Vil vi informere at vi bruker førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler samt andre sporingsteknologier fra tredjepartsutgivere for å gi deg den fulle funksjonaliteten til nettstedet vårt, for å tilpasse brukeropplevelsen din, utføre analyser og levere personlig annonsering på våre nettsteder, apper og nyhetsbrev på tvers av internett og via sosiale medieplattformer. Derfor samler vi inn informasjon om brukeren, nettlesermønster og enheten. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller avslå dette. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet.

Les mer om vår personvernserklæring her.

ÅRETS BESTE LANGHELG I SOMMERBYEN KRISTIANSAND ☀️

ÅRETS BESTE LANGHELG I SOMMERBYEN KRISTIANSAND ☀️

3.-7. juli 2024 kan du og familien oppleve en drømme(lang)helg i Kristiansand med overnatting i Dyreparken.

PALMESUS JUNIOR

SKANDINAVIAS STØRSTE STRANDFEST FOR BARN OG UNGE

Torsdag 4. juli arrangeres PALMESUS JUNIOR – Skandinavias største strandfest for barn og unge på Bystranda i Kristiansand med artister som Kjartan Lauritzen, Tix og Ballinciaga. For de minste kommer Sirkus Jesper, Fantorangen, Bjørnis, BlimE! og Paw Patrol, i tillegg til en rekke morsomme aktiviteter som SUP-brett, trampolinepark fra Skyland, ballongklovner, ansiktsmalere og alt som skal til for å skape en drømmedag for barna. Det forventes over 12.000 gjester i løpet av dagen!

Med billett til Palmesus Junior får man også samme dag fri inngang i AQUARAMA og til Norges største Tivoli like utenfor festivalområdet i Tresse.

Kjøp din billett til Palmesus Junior her

DYREPARKEN

Fredag 5. juli anbefaler vi å bruke dagen i Dyreparken og Badelandet. Velg mellom to ulike feriepakker med rabatterte inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet og overnatting i Juliusskogen eller på Dyreparken Safaricamp. Avslutt dagen med en skikkelig sirkus-opplevelse i Kardemomme by, nemlig Sirkus Jesper!

KUNSTSILO

3.-7. juli kan du ta med familien til det nyåpnede Kunstsilo, et kraftsenter for kunst- og kulturopplevelser.

Med fremvisning av billett til Palmesus Junior får voksne rabatt på inngangsbillett, mens barn under 18 år har gratis inngang. Kunstsilo har rom for lek og skapende aktiviteter, digitale opplevelser i utstillingen, panoramautsikt over Kristiansands innseiling, familievennlig meny i Brasseriet og en butikk med gaver til hele familien.

DYREPARKEN OG BADELANDET

Velg mellom to ulike feriepakker med rabatterte inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet og overnatting i Juliusskogen eller på Dyreparken Safaricamp. Avslutt dagen med en skikkelig sirkus-opplevelse i Kardemomme by, nemlig Sirkus Jesper!

Jungelferie i Juliusskogen

Juliusskogen har på kort tid blitt et av våre aller mest populære overnattingssteder. Her elsker små og store aper å overnatte. Juliusskogen består av 120 kule, små hytter som ligger i hyggelige tun i skogen med kort vei til Dyreparken og Badelandet.

Priseksempel for familie på fem fra torsdag 4. juli - fredag 5. juli:

- Juliushytte for fem personer: kr. 6.437 for 5 personer med inngangsbillett fra ankomstdag - avreisedag.

- Billetter til Dyreparken og Badelandet.

Les mer og bestill pakken her: https://www.dyreparken.no/pakker-og-kampanjer/juliusferie-med-parkbilletter/

Safariferie i Dyreparken Safaricamp

Glamping for hele familien! Safaricampen ligger kun et spydkast fra savannen og inngangen til Dyreparken. Området er noe helt for seg selv. Her får du et snev av Afrika og en helt spesiell atmosfære.

Priseksempel for familie på fire fra torsdag 4. juli - fredag 5.juli:

- Safaritelt i vannkanten for fire personer (uten bad): kr. 6.469 for 4 personer med inngangsbillett fra ankomstdag - avreisedag.

- Billetter til Dyreparken og Badelandet.

Les mer og bestill pakken her: https://www.dyreparken.no/pakker-og-kampanjer/safariferie-i-dyreparken-safaricamp/

NB! Overnatting kan bli fort utsolgt. Her gjelder førstemann til mølla.