Før du går videre...

Vil vi informere at vi bruker førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler samt andre sporingsteknologier fra tredjepartsutgivere for å gi deg den fulle funksjonaliteten til nettstedet vårt, for å tilpasse brukeropplevelsen din, utføre analyser og levere personlig annonsering på våre nettsteder, apper og nyhetsbrev på tvers av internett og via sosiale medieplattformer. Derfor samler vi inn informasjon om brukeren, nettlesermønster og enheten. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller avslå dette. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet.

Les mer om vår personvernserklæring her.

EARLY BIRD BILLETTER I SALG NÅ!

EARLY BIRD BILLETTER I SALG NÅ!

Dette er en unik sjanse å sikre seg billetter til Norges største strandfest til en redusert pris!

Early Bird billetter vil være tilgjengelig i en begrenset periode, slik at du kan planlegge en uforglemmelig dag for hele familien til en rimeligere penge. Du har frem til fredag 20. oktober kl. 16.00 for å dra nytte av tilbudet.

Så hva venter du på?

Start sommeren 2024 på den beste måten ved å sikre deg Early Bird Billetter til Palmesus Junior!

Palmesus Junior har allerede sluppet noen av Norges mest kjente artister og TV-personligheter som har fått både store og små til å glede seg. Med artister som Ballinciaga, TIX, Kjartan Lauritzen, Fantorangen, Paw Patrol, BlimE dansen og nylig tilføyde eMMa, har Palmesus Junior allerede bygget opp en imponerende line-up for 2024.

Men det stopper ikke der - Flere spennende artistslipp kommer!

Sikre deg billetter nå og bli med på en uforglemmelig dag fylt med god stemning, deilig musikk og underholdning for hele familien!

<br /><br /><a href="https://www.ticketmaster.no/event/727019?fbclid=IwAR2wsjjuWkwjhOlfvkVr75eOhjyvnAMxt9_UB8GMII1P_ENp4VwcmHlKGlY"btn">KJØP BILLETT</a><br />