Før du går videre...

Vil vi informere at vi bruker førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler samt andre sporingsteknologier fra tredjepartsutgivere for å gi deg den fulle funksjonaliteten til nettstedet vårt, for å tilpasse brukeropplevelsen din, utføre analyser og levere personlig annonsering på våre nettsteder, apper og nyhetsbrev på tvers av internett og via sosiale medieplattformer. Derfor samler vi inn informasjon om brukeren, nettlesermønster og enheten. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller avslå dette. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet.

Les mer om vår personvernserklæring her.

Hele Norges fest Freddy Kalas kommer til Palmesus Junior.

Hele Norges fest Freddy Kalas kommer til Palmesus Junior.

Den norske artisten, også kjent som Fredrik Auke, har tatt landet med storm siden han debuterte med hiten «Pinne for landet» i 2015. Siden da har han levert flere store hits som «Jovial», «Hey Ho» og «Happy».

Hele landet ble ekstra godt kjent med artisten da han deltok i siste sesong av «Hver gang vi møtes» på TV2. Her fikk man se en litt annen side av Fredrik Auke som viser at det bor langt mer i mannen enn fest og moro.

Freddy Kalas er en av Norges mest populære artister og nå kan du oppleve han live på Palmesus Junior. Den selverklærte «Sjefen for fest» har en visjon om å spre glede gjennom sin musikk, så det er ingen tvil om at dette blir en uforglemmelig fest for de unge festivalgjestene.

No items found.