Før du går videre...

Vil vi informere at vi bruker førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler samt andre sporingsteknologier fra tredjepartsutgivere for å gi deg den fulle funksjonaliteten til nettstedet vårt, for å tilpasse brukeropplevelsen din, utføre analyser og levere personlig annonsering på våre nettsteder, apper og nyhetsbrev på tvers av internett og via sosiale medieplattformer. Derfor samler vi inn informasjon om brukeren, nettlesermønster og enheten. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller avslå dette. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet.

Les mer om vår personvernserklæring her.

Palmesus Julebutikk

Palmesus Julebutikk

Kom og opplev julemagien på Bystranda! Palmesus åpner dørene til en helt spesiell julebutikk, hvor vi har satt sammen en overdådig dose med magi, musikk og festligheter som vil fortrylle selv den travleste nisse.

Her kan du sikre deg årets mest ettertraktede gave: billett til Palmesus, samt eksklusive plagg fra Palmesus' offisielle kleskolleksjon!

Finn din størrelse og farge +valgfritt print i unikt Palmesus design. Få alt pakket inn og klart til å legge rett under treet.

Kom og spill en runde shuffle og treff på venner og familie for en hyggelig førjulstid.

Program:

Nissebesøk 9. og 16. desember: Meet & Greet

Bjørnis besøker 15. desember kl. 15-16: Ta et bilde, få en high five, og sikre deg et autografkort!

Julebutikken er åpen hver fredag og lørdag i desember tom. 23/12.

Fredager: 15.00-19.00

Lørdager: 12.00-16.00

Delta i eventet vårt på Facebookog hold deg oppdatert!

<br /><br /><a href="https://fb.me/e/10YAzrHum"btn">DELTA HER</a><br />

No items found.