Før du går videre...

Vil vi informere at vi bruker førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler samt andre sporingsteknologier fra tredjepartsutgivere for å gi deg den fulle funksjonaliteten til nettstedet vårt, for å tilpasse brukeropplevelsen din, utføre analyser og levere personlig annonsering på våre nettsteder, apper og nyhetsbrev på tvers av internett og via sosiale medieplattformer. Derfor samler vi inn informasjon om brukeren, nettlesermønster og enheten. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller avslå dette. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet.

Les mer om vår personvernserklæring her.

TAKK FOR I ÅR

TAKK FOR I ÅR

Tusen takk for i år! Det var helt utrolig gøy å se et utsolgt Palmesus Junior og 10 000 av dere danse i regnet store som små. Vi setter så pris på dere og håper at dere har kost dere masse! Bildene her sier mer enn tusen ord, og vi håper at det kan bidra til å gjenopplive festivalgleden!

Det var en stor dag fylt med latter, glede og uforglemmelige øyeblikk.

Vi har sett små Palmesusere danse, synge og leke seg på Skandinavias største strandfest for barn og unge.

Fra de fargerike attraksjonene til de magiske forestillingene, har Palmesus Junior 2023 vært en stor suksess.


Vi vil takke hver eneste deltaker, foreldre og frivillige som bidro til å skape en utrolig opplevelse.

Dere har vært med på å skape en atmosfære av ren glede og magi, og vi er begeistret over den fantastiske responsen vi har fått.

Tusen takk for at dere tok del i Palmesus Junior 2023.

Vi håper dere har skapt minner som varer livet ut, og at dere drar hjem med et hjerte fullt av musikk, latter og vennskap.

No items found.