Før du går videre...

Vil vi informere at vi bruker førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler samt andre sporingsteknologier fra tredjepartsutgivere for å gi deg den fulle funksjonaliteten til nettstedet vårt, for å tilpasse brukeropplevelsen din, utføre analyser og levere personlig annonsering på våre nettsteder, apper og nyhetsbrev på tvers av internett og via sosiale medieplattformer. Derfor samler vi inn informasjon om brukeren, nettlesermønster og enheten. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller avslå dette. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet.

Les mer om vår personvernserklæring her.

PALMESUS JUNIOR 2024 SKJER!

PALMESUS JUNIOR 2024 SKJER!

Torsdag 4. juli 2024 arrangeres Palmesus Junior. Større og bedre enn noen gang! Dette har vi gledet oss til å dele med dere og nedtellingen til sommerens store høydepunkt har offisielt begynt. EARLY BIRD billetter slippes fredag 13. oktober kl. 16.00!

Palmesus Junior, Norges største strandfest for barn og unge arrangeres på vakre Bystranda i Kristiansand. Og etter enorm suksess og økende etterspørsel har vi gleden av å presentere den tredje utgaven av Palmesus Junior.

Arrangementet passer for hele familien og programmet utformes etter samme oppskrift som den originale strandfesten for voksne.

Gjør deg klar til å bli med på Moroa!

Tidlig på̊ dagen er programmet tilpasset de minste barna med leker, overraskelser, aktiviteter, tivoli, badeland, vannsport, bading, iskrem og underholdning fra scenene. Utover ettermiddagen og kvelden starter de store artistene på̊ hovedscenen og stemningen stiger frem til det hele avsluttes i en eksplosiv finale – akkurat som på̊ selve Palmesus! 

 

Alt du kan drømme om på en og samme dag:

Inne på selve festivalområdet gir billetten deg blant annet adgang til alle konsertene, badeland med vannsklier, skumparty, pool party, tre oppvarmede utendørsbassenger, Skyland trampolinepark, sirkus og sirkusskole og selvsagt en av Norges flotteste sandstrender. Våre egne klovner byr på gratis ansiktsmaling og ballongdyr for alle som vil. Rett ved siden av Bystranda ligger også Norges største tivoli. 

  

Hold deg oppdatert og følg medi våre kanaler:

Informasjon om billetter, artister og andre overraskelser slippes de neste ukene, så følg med i Palmesus Junior sine kanaler og meld deg på vårt nyhetsbrev!

 

Vi garanterer deg en dag og kveld på Palmesus Junior som vil gi både store og små magiske minner for livet.

Gratis adgang for barn under 3 år og for ledsagere med gyldigledsagerbevis. 

Arrangementet er rusfritt og har fri aldersgrense.

<br /><br /><a href="https://fb.me/e/3R4Rhc1Yz" target="_blank" class="btn">Meld deg på nyhetsbrev</a><br />

No items found.