Før du går videre...

Vil vi informere at vi bruker førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler samt andre sporingsteknologier fra tredjepartsutgivere for å gi deg den fulle funksjonaliteten til nettstedet vårt, for å tilpasse brukeropplevelsen din, utføre analyser og levere personlig annonsering på våre nettsteder, apper og nyhetsbrev på tvers av internett og via sosiale medieplattformer. Derfor samler vi inn informasjon om brukeren, nettlesermønster og enheten. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller avslå dette. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet.

Les mer om vår personvernserklæring her.

Vi har gleden av å annonsere at Marstein skal spille på årets strandfest!

Vi har gleden av å annonsere at Marstein skal spille på årets strandfest!

Marstein ble et stort navn i Norge i 2020 som en del av rap-gruppen UNDERGRUNN. Med låter som «Italia» og «Peroni & Perignon» oppnådde gruppa stor suksess og ble nominert til 5 Spellemannspriser og 2 P3 gull.

Derfra har det gått slag i slag og i 2022 debuterte Jo Almaas Marstein med EP-en «Medici Marstein» og rapperen gikk rett til topps på den norske singellisten med hitlåten «Frida Kahlo».

Marstein er en norsk artist og låtskriver som har gjort seg bemerket med sin unike stemme og fantastiske scenepresens. I dag har han bygget opp en enorm fanbase og blitt en av Norges mest populære artister.

Torsdag 29. juni står den unge rapperen på hovedscenen på Palmesus Junior, hvor han vil opptre med noen av sine største hits! Dette er en sjanse du ikke vil gå glipp av.

No items found.