Ved å klikke på "Godta", godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre nettstedets navigering, analysere bruken av nettstedet og hjelpe til med markedsføringstiltakene våre. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.

Vi har gleden av å annonsere at Marstein skal spille på årets strandfest!

Vi har gleden av å annonsere at Marstein skal spille på årets strandfest!

Marstein ble et stort navn i Norge i 2020 som en del av rap-gruppen UNDERGRUNN. Med låter som «Italia» og «Peroni & Perignon» oppnådde gruppa stor suksess og ble nominert til 5 Spellemannspriser og 2 P3 gull.

Derfra har det gått slag i slag og i 2022 debuterte Jo Almaas Marstein med EP-en «Medici Marstein» og rapperen gikk rett til topps på den norske singellisten med hitlåten «Frida Kahlo».

Marstein er en norsk artist og låtskriver som har gjort seg bemerket med sin unike stemme og fantastiske scenepresens. I dag har han bygget opp en enorm fanbase og blitt en av Norges mest populære artister.

Torsdag 29. juni står den unge rapperen på hovedscenen på Palmesus Junior, hvor han vil opptre med noen av sine største hits! Dette er en sjanse du ikke vil gå glipp av.

No items found.