Før du går videre...

Vil vi informere at vi bruker førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler samt andre sporingsteknologier fra tredjepartsutgivere for å gi deg den fulle funksjonaliteten til nettstedet vårt, for å tilpasse brukeropplevelsen din, utføre analyser og levere personlig annonsering på våre nettsteder, apper og nyhetsbrev på tvers av internett og via sosiale medieplattformer. Derfor samler vi inn informasjon om brukeren, nettlesermønster og enheten. Du velger selv om du ønsker å akseptere eller avslå dette. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet.

Les mer om vår personvernserklæring her.

Viggo Venn den gule refleksvesten blir en del av årets Palmesus Junior!

Viggo Venn den gule refleksvesten blir en del av årets Palmesus Junior!

Viggo Venn nylig vinner av «Britain’s got talent» kommer til Palmesus Junior. Etter å ha høstet hyllest fra noen av de mest kritiske dommerne i bransjen, er han klar til å bringe sitt talent til Palmesus Junior-scenen.


Er dere klare for en sinnssyk kul nyhet?

Viggo Venn nylig vinner av «Britain’s got talent» kommer til Palmesus Junior.


Vi er ekstremt stolte over å annonsere at komikeren Viggo Venn og den gule refleksvesten blir en del av årets Palmesus Junior!

Viggo Venn har allerede vunnet hjertene til millioner av seere med sin unike karakter, sjarm, musikk og utrolig scenetilværelse!


Fra de første stegene på scenen til hans avgjørende opptreden på Britain´s got talent, har han bevist at han er en ekte komisk hitmaker!

Hans kreative og humoristiske tilnærming til underholdning har gjort ham til en favoritt blant publikum i alle aldre.


Nå som Viggo Venn har vunnet Britain´s Got Talent og høstet hyllest fra noen av de mest kritiske dommerne i bransjen, er han klar til å bringe sitt talent til Palmesus Junior-scenen.


Viggo Venn, opprinnelig fra Kongsberg, har vært en dedikert standup-komiker i flere år. Han har turnert over store deler av verden og til og med gjennomført klovneutdanning.

Gjør deg klar til å danse sammen med Viggo Venn og den uimotståelige gule refleksvesten - det blir garantert et spektakulært show du sent vil glemme!


Du kan forvente deg en blanding av morsomme historier, fengende sanger og overraskelser som vil få tårene til å trille.

No items found.